Multi-agent systems conventies

Multi-agent systemen worden toegepast in de echte wereld om grafische toepassingen, zoals computerspelletjes. Agent systemen zijn gebruikt in films. Ze worden ook gebruikt voor gecoördineerde defensie-systemen. Andere toepassingen omvatten transport, logistiek, graphics, GIS en in vele andere gebieden. Het wordt op grote schaal wordt gepleit voor het gebruik in netwerken en mobiele technologieën, de automatische en dynamische load balancing, hoge schaalbaarheid en self-healing netwerken te bereiken. MAS systemen, ook wel “zelfgeorganiseerde systemen”, vaak de beste oplossing voor de problemen “zonder tussenkomst”. Er hoge overeenkomst hier de fysische verschijnselen, zoals energie minimaliseren, waar fysieke objecten de neiging de laagst mogelijke energie bereiken binnen de fysieke wereld beperkt. Bijvoorbeeld: veel van de auto’s die een metropool in de ochtend, zullen beschikbaar zijn voor het verlaten van diezelfde metropool in de avond. De belangrijkste functie die wordt bereikt bij de ontwikkeling van multi-agent systemen indien zij werken, is flexibel, aangezien een multi-systeem worden toegevoegd, gewijzigd en gereconstrueerd, zonder gedetailleerde herschrijven van de aanvraag. Deze systemen ook de neiging om snel te zelfherstellend en mislukking bewijs, meestal te wijten aan de zware redundantie van componenten en het zelf beheerde eigenschappen, waarnaar verwezen wordt, hierboven.
Een conventie, in de zin van een vergadering, is een verzameling van individuen die voldoen aan op een afgesproken plaats en tijd om te bespreken of zich bezighouden met een aantal gemeenschappelijke belang. De meest voorkomende conventies zijn gebaseerd op de industrie, beroep, en fandom. Trade conventies meestal richten op een bepaalde industrie of sector-segment, en zijn voorzien van keynote sprekers, leverancier displays, en andere informatie en activiteiten van belang zijn voor de organisatoren van evenementen en deelnemers. Professionele conventies richten zich op onderwerpen die voor het beroep en ontwikkelingen in het beroep. Dergelijke overeenkomsten worden over het algemeen georganiseerd door verenigingen gewijd aan de bevordering van het onderwerp van belang. Fan conventies meestal voorzien van displays, shows en verkoop op basis van de popcultuur en gasten beroemdheden. Science fiction conventies van oudsher deel aan de aard van zowel professionele conventies en ventilator conventies, met het saldo variërend van een tot de andere. Conventies bestaan ​​ook voor diverse hobby’s, zoals gaming of modeltreinen.

Posted

in

by

Tags: