Freelance payroll

Al s freelancer bent u vaak op zoek naar de beste manier om betaald te worden door uw opdrachtgevers. En dat is niet altijd even makkelijk. U wilt natuurlijk ook graag verzekerd zijn als u ziek wordt of als u arbeid ongeschikt raakt. En natuurlijk wilt u iedere maand uw geld ontvangen. U werkt natuurlijk niet voor niets en wilt graag met regelmaat geld ontvangen om ook uw maandlasten te betalen.

Een goede oplossing is dan om te kiezen voor een payroll bedrijf dat zelfs uw salaris in sommige gevallen kan voorfinancieren. Dat klinkt goed of niet? U heeft de volledige vrijheid van ondernemen echter u hoeft geen moeilijke of complexe boekhouding te voeren. U heeft geen bedrijfsadministratie en geen controle van de belastingdienst op payroll freelance. Ook kunt u zichzelf van een maandelijks inkomen verzekeren. Daarnaast hoeft u geen langdurige aanvraag te doen voor uw VAR WUO verklaring en bent u verzekerd voor de ziektewet, de werkloosheidswet en de arbeidsongeschiktheidswet En daarnaast bespaart u op kosten die u voor de kamer van koophandel en een rechtsvorm maakt. Allemaal voordelen!

U bent wel een ondernemer alleen u bent op papier een werknemer van het payroll bedrijf. Klinkt moeilijk? Het is juist bijzonder gemakkelijk. Maak gewoon een afspraak met een payroll bedrijf dat ook voor freelancers werkt. Zij kunnen u exact uitleggen wat de voordelen van payrolling zijn voor uw onderneming en uw activiteiten als freelancer. U zult verbaasd staan over de goede mogelijkheden en alle extra voordelen die u heeft als u zich als freelancer door een payroll organisatie laat uitbetalen.


Posted

in

by

Tags: